15 اردیبهشت 1403

نوشیدن چای تیره باعث بهبود مقاومت به انسولین می‌شود.

بر اساس تحقیق جدیدی که در نشست سالانه انجمن اروپایی دیابت (EASD) در هامبورگ ارائه شد، نوشیدن روزانه یک فنجان چای تیره شیرین‌نشده با قندهای مصنوعی می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به نوشته نشریه پزشکی مدیکال‌اکسپرس و به گفته محققان، نوشیدن چای تیره باعث افزایش دفع گلوکز در ادرار و بهبود مقاومت به انسولین می‌شود. یک فنجان چای جزء اصلی رژیم غذایی روزانه برای بسیاری از مردم در سراسر جهان است.
محققان دانشگاه آدلاید در استرالیا و دانشگاه جنوب‌شرقی چین دریافتند که در مقایسه با افرادی‌ که هرگز چای نمی‌نوشند، مصرف‌کنندگان روزانه چای تیره، ۵۳ درصد کمتر در معرض خطر پیش‌دیابت و ۴۷ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

 

:Source
dw.com

دیدگاه ها

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.