9 فروردین 1403

کمک کننده به بهبود بینایی

مکملِ کمک به بهبود بیناییِ ویمکسیر (حاوی ویتامین A، لوتئین، زیزانتین، ویتامین E و زینک)، مکملی است که مصرف آن می تواند به بهبود خستگی و خشکی چشم، بهبود عملکرد بینایی، رفع تاری دید و دید در شب، بهبود و پیشگیری از عوارض دیابت بر چشم، تاخیر در ابتلا به آب مروارید و حفظ سلامت چشم کمک نماید. مکمل چشم VimExir می تواند از پیرچشمی و بیماری های مختلف چشم و مشکلات احتمالی مثل تحلیل ماکولا که به مرور زمان و به دلیل کهولت سن یا استفاده از تلفن همراه و کامپیوتر ایجاد می شود، جلوگیری کند.

توصیه می گردد تا از مصرف این مکمل ویمکسیر همراه سایر مکمل های مشابه خودداری شود. همچنین در دوران بارداری و شیردهی، پیش از مصرف، با پزشک یا داروساز مشاوره گردد.

مکملِ کمک به بهبود بیناییِ ویمکسیر

تاثیر مواد موثره این مکمل چشم به شرح ذیل می باشد:

ویتامین A (رتینول و رتینوئیک اسید) موجود در مکمل چشم ویمکسیر

ویتامین A یکی از موثرترین مواد مغذی بر تقویت و بهبود بینایی، تقسیم سلولی و فرآیند ترمیم، رشد، ارتقا و تقویت سیستم ایمنی است. علاوه براین ویتامین A یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که می تواند سلول های بدن را در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد حفظ نماید.همچنین حضور ویتامین A در فرآیندهای جلوگیری کننده از خشکی چشم و ترمیم آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد ایجاد شده در چشم ضروری است.

جمعیت انسانی گسترده ای در جهان از کمبود مواد معدنی مانند زینک و ویتامین A و همچنین از توسعه و سلامت عمومی رنج می برد. کمبود دو ماده‌ی فوق در سطح جهان گسترده تر از کمبودهای سایر ریز مغذی های مهم است. کمبود ویتامین A ، که بیشتر کودکان زیر 5 سال و مادران آنها را تحت تأثیر قرار می دهد ، بسیار گسترده است و توسط سازمان بهداشت جهانی مستند به شرح تصویر ذیل می باشد:

مکملِ کمک به بهبود بیناییِ ویمکسیر

از آنجا که بدن انسان نمی تواند ویتامین A را به تنهایی تولید کند، باید آن را در رژیم غذایی گنجاند. وقتی ویتامین A کافی در رژیم غذایی دریافت نگردد، ممکن است فرد،در معرض ابتلا به کمبود ویتامین A باشد. با گذشت زمان ، این کمبود می تواند منجر به نگرانی های سلامتی متعددی از جمله مشکلات بینایی ، کاهش ایمنی و مرگ شود.

کمبود ویتامین A همچنین می تواند در بزرگسالان مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش رخ دهد، (بیماری سبب عدم جذب ویتامین A می شود)، این بیماری ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • بیماری سلیاک
  • سیروز کبدی
  • نارسایی لوزالمعده
  • اختلال مجاری صفراوی
  • ژیاردیازیس
  • بای پس دوازدهه

علائم کمبود ویتامین A

علائم کمبود ویتامین A می تواند از نظر شدت در افراد، متفاوت باشد. برخی از افراد ممکن است عوارض جدی‌تری نسبت به دیگران داشته باشند. در زیر چندین علائم احتمالی وجود دارد که ممکن است در این افراد مشاهده شود:

  • شب کوری که سبب اشکال در دید، در نور کم شده، و در صورت عدم درمان، حتی می تواند منجر به نابینایی کامل در شب شود.
  • گزروفتالمی که چشم ها ممکن است بسیار خشک و پوسته پوسته شوند، و احتمال آسیب به قرنیه و شبکیه وجود دارد
  • عفونت در بدن فرد مبتلا به کمبود ویتامین A می تواند نگرانی های سلامتی بیشتری را ایجاد کند زیرا بدن فرد نمی تواند به راحتی با عفونت ها مبارزه کند.
  • لکه های بیتوت این عارضه تجمع کراتین در چشم است که باعث تاری دید می شود.
  • سوزش پوست یکی دیگر از اختلالاتی است که در افرادی که از کمبود ویتامین A رنج می برند، قابل مشاهده بوده، و ممکن است مشکلاتی مانند خشکی، خارش و پوسته پوسته شدن پوست در فرد، ایجاد نماید.
  • کراتومالاسی این یک اختلال چشمی است که شامل خشک شدن و کدر شدن قرنیه ( لایه شفاف جلوی عنبیه و مردمک) می شود.
  • کراتینه شدن ، فرایندی است که طی آن سلول ها با پروتئین کراتین پر می‌شوند، می‌میرند و ساختارهای مقاوم و سخت در مجاری ادراری، گوارشی و تنفسی ایجاد می‌کنند.
  • توقف رشد و تاخیر رشد ، از عوارض دیگر کمبود ویتامین A است.  در واقع رشد را به تاخیر انداخته یا باعث کندی رشد استخوان یا توقف رشد در کودکان می شود.
  • ناباروری ممکن است در اثرکمبود ویتامین A ایجاد شده باشد.

لوتئین و زیزانتین از ترکیبات اصلی مکمل چشم ویمکسیر

لوتئین و زیزانتین جزو خانواده کاروتنوئیدها و گروهی از ترکیبات مفید هستند که فقط توسط گیاهان سنتز می شوند. این دو کاروتنوئید در ماکولا و شبکیه چشم یافت می شوند. ماکولا به چشم قدرت تفکیک رنگ می بخشد و تحقیقات نشان داده که لوتئین و زیزانتین به تقویت ماکولا و افزایش عملکرد آن کمک می کنند.

لوتئین و زیزانتین آنتی اکسیدان های قوی هستند که از بدن افراد، در برابر مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد دفاع می کنند. رادیکال های آزاد می توانند بیش از حد به سلول آسیب رسانند، و سبب پیری و پیشرفت بیماری هایی مانند بیماری های قلبی، سرطان، دیابت نوع 2 و بیماری آلزایمر شوند.

لوتئین و زیزانتین از پروتئین‌ها، چربی‌ها و DNA در برابر عوامل استرس زا محافظت می‌کنند و حتی می‌توانند به بازیافت گلوتاتیون (آنتی اکسیدان اصلی دیگر در بدن) کمک کنند.

علاوه بر این، خواص آنتی اکسیدانی آنها ممکن است اثرات “کلسترول بد” (LDL ) را کاهش دهد. بنابراین تجمع پلاک در رگ های خونی را کاهش داده و خطر بیماری قلبی را نیز کاهش می دهد.

لوتئین و زیزانتین همچنین از چشم در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می‌کنند.

از آنجایی که چشم ها در معرض اکسیژن و نور هستند، لذا در معرض رادیکال های آزاد اکسیژن نیز می‌باشند. لوتئین و زیزانتین این رادیکال های آزاد را از بین برده، بنابراین سبب جلوگیری از آسیب به سلول های چشم می شوند.

به نظر می رسد این کاروتنوئیدها با هم بهتر کار می کنند و می توانند در صورت ترکیب، حتی در غلظت یکسان، به طور مؤثرتری با رادیکال های آزاد مبارزه کنند.
کمبود لوتئین و زیزانتین ممکن است باعث تحلیل ماکولا وابسته به سن (AMD)، آب مروارید، رتینوپاتی دیابتی و یووئیت شود.لوتئین و زیزانتین از اصلی ترین ترکیبات موجود در مکمل چشم می باشند.

ویتامین E

اغلب بیماری های چشم با استرس اکسیداتیو که نوعی عدم تعادل بین آنتی اکسیدان ها و رادیکال های آزاد در بدن است، ارتباط دارند. ویتامین E، یک آنتی اکسیدان قوی است که به محافظت از سلول ها از جمله سلول های چشم در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد که مولکول هایی بی ثبات و مضر هستند، کمک می کند.

سطوح پایین ویتامین E می تواند منجر به موارد زیر شود:

  • ضعف عضلانی:

ویتامین E برای سیستم عصبی مرکزی ضروری است. ویتامین E، یکی از آنتی اکسیدان های اصلی بدن است و کمبود آن منجر به استرس اکسیداتیو می شود که می تواند منجر به ضعف ماهیچه‌ها شود.

ضعف عضلانی و مشکلات در هماهنگی آنها، از علائم عصبی هستند که نشان دهنده آسیب به سیستم عصبی مرکزی و محیطی است. سیستم محیطی شبکه ای از اعصاب است که در خارج از مغز و نخاع واقع شده وپیام ها را در سراسر بدن منتقل می کنند. از سوی دیگر، سیستم عصبی مرکزی بین مغز و نخاع ارتباط برقرار می کند. از آنجایی که نورون ها در کل سیستم عصبی وجود دارد و غلاف این نورون‌ها عمدتاً از چربی تشکیل شده است، لذا وقتی بدن کمبود ویتامین E داشته باشد، یعنی آنتی اکسیدان های کمتری دارد، بنابراین نمی‌تواند از این چربی‌ها محافظت کند و کیفیت عملکرد سیستم عصبی کاهش می یابد.

  • مشکل در هماهنگی و راه رفتن:

کمبود ویتامین E می تواند باعث شکسته شدن نورون های خاصی به نام نورون های پورکنژ شود و به توانایی آنها در انتقال سیگنال آسیب برساند.

  • بی‌حسی و سوزن سوزن شدن:

کمبود ویتامین E، سبب آسیب به فیبرهای عصبی شده، که می‌تواند از انتقال صحیح سیگنال‌ها به اعصاب جلوگیری کرده و منجر به احساس بی حسی و سوزن سوزن شدن شود که به آنها نوروپاتی محیطی نیز گفته می شود.

  • ضعف گیرنده های نور در چشم :

کمبود ویتامین E می تواند گیرنده‌های نور را در شبکیه و دیگر سلول های چشم ضعیف کند. این امر منجر به از دست دادن بینایی در طول زمان می گردد.

  •  مشکلات سیستم ایمنی:

برخی تحقیقات نشان می دهد که کمبود ویتامین E می تواند سلول های ایمنی را مهار کند. براساس منابع معتبر، افراد مسن ممکن است به ویژه در معرض خطر باشند. مصرف مکمل چشم ویمکسیر می تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند.

جهت مشاهده اطلاعات کامل محصول لطفا از محصول مکمل بینایی ویمکسیر بازدید فرمایید

علل کمبود ویتامین E

ژنتیک: کمبود ویتامین E اغلب در خانواده ها مشاهده می شود. دانستن سابقه خانوادگی می تواند تشخیص برخی بیماریهای نادر و ارثی را آسان تر کند. دو مورد از این بیماری ها ، abetalipoproteinemia مادرزادی و کمبود خانوادگی ویتامین E ، مزمن هستند و منجر به سطوح بسیار پایین ویتامین E می شوند.
شرایط بیماری: کمبود ویتامین E همچنین می تواند ناشی از بیماری هایی باشد که جذب چربی را به شدت کاهش می دهد. این به این دلیل است که بدن برای جذب صحیح ویتامین E به چربی نیاز دارد.

برخی از این بیماریها عبارتند از:

  • پانکراتیت مزمن
  • بیماری سلیاک
  • بیماری کبدی کلستاتیک
  • فیبروز سیستیک

این کمبود همچنین در نوزادانی که زودتر از موعد متولد می شوند و وزن کمتری دارند و چربی کمتری دارند متداول است. نوزادان نارس در معرض خطر خاصی هستند زیرا دستگاه گوارش نابالغ می تواند در جذب چربی و ویتامین E تداخل ایجاد کند. کمبود ویتامین E در این نوزادان همچنین می تواند منجر به کم خونی همولیتیک شود که باعث از بین رفتن گلبول های قرمز خون می شود.

زینک (روی)

یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت می‌کند. زینک نیز به طور طبیعی در چشم‌ها وجود دارد. عنصر زینک نه تنها به طور مستقیم بر افزایش قوه بینایی اثر مثبت دارد بلکه به تقویت عملکرد ویتامین A نیز اثرگذار است. زینک بر جنبه‌های مختلف متابولیسم ویتامین A از جمله جذب، انتقال و استفاده از آن تأثیر می گذارد.

روی (Zinc)، توسط بدن در تولید سلول‌های ایجاد کننده‌ی ایمنی و و عملکرد آنها استفاده می‌شود. همچنین تاثیر به سزایی در رشد ، رشد جنسی و تولید مثل دارد.
وقتی کمبود روی در بدن وجود داشته باشد، بدن نمی تواند سلول های سالم و جدید تولید کند و منجر به علائمی مانند موارد ذیل می شود:

  • کاهش وزن بدون دلیل
  • زخم هایی که خوب نمی شوند
  • عدم هوشیاری
  • کاهش حس بویایی و چشایی
  • اسهال
  • از دست دادن اشتها
  • زخم های باز روی پوست

فرد باردار که دچار کمبود زینک باشد، ممکن است نوزادش آنچه را که برای رشد مناسب در رحم نیاز دارد ، نداشته باشد. و اگر زوجین علی رغم تمایل به فرزندآوری با مشکل مواجه شوند، ممکن است کمبود زینک منجر به ناتوانی جنسی در مرد شده باشد.

افرادی که بیشترین خطر کمبود زینک را دارند، عبارتند از: نوزادان، زنان در دوران شیردهی و افراد مسن. زنان باردار نیز بیش از حد معمول به زینک نیاز دارند زیرا زینک بدن آنها برای کمک به نوزاد در حال رشد مورد نیاز است. افراد معتاد به الکل نیز در معرض کمبود زینک هستند. برخی از تحقیقات معتبر نشان می دهد که الکل هضم زینک را برای بدن شما دشوار می کند.

تشخیص کمبود زینک

زینک به مقدار کمی بین سلولهای بدن توزیع می شود ، این امر سبب می شود تا با یک آزمایش خون ساده، نتوان کمبود زینک را تشخیص داد. لذا اگر پزشک مشکوک به کمبود زینک باشد، باید پلاسمای خون بررسی گردد. سایر آزمایشاتی که برای تشخیص کمبود زینک به کار می روند ، عبارتنداز: آزمایش ادرار و تجزیه و تحلیل تارهای مو .

گاهی اوقات کمبود زینک علامت بیماری دیگری است. به عنوان مثال، برخی شرایط ممکن است باعث شود زینک در بدن پردازش شده اما به خوبی جذب نشود. کمبود زینک همچنین می تواند منجر به کمبود مس شود. پزشک از این احتمالات آگاه خواهد بود. آنها ممکن است آزمایشات اضافی را انجام دهند تا ریشه کمبود را مشخص نمایند.

برای سفارش مکمل چشم ویمکسیر کلیک کنید.

دیدگاه ها

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.